返回列表 發帖

[討論] Cityline未開售已跪低

除了祝大家有好狗運,還能做甚麼?
除非有程式啦.....

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
外行看照片 內行聽唱片

頭先9點幾試過一輪又係busy, 啱啱12點半到又係busy, 究竟會唔會破紀碌賣一日都未賣晒 (苦笑

BTW想問同學們係咪冇見到有floor plan出來參考, 除左東亞優先預售前出個張... thanks

我尋晚試已經入唔到。。。。
100 字節以內
不支持自定義 Discuz! 代碼

未有floorplan,今朝上去通利再望都係未有

今日用app試買 會彈去website
琴晚仲會都唔會咁

好緊張!!!今朝10點仲要開會....希望快D開完可以買到...

Cityline重試有無用?

唔意外cityline平日無事都會無啦啦跪低
開賣無link又試過,門市死機又試過....
不過一般入到就好少被彈走
只求好運。

我想問電話係咪 2111 5333 ?

回復 9# mychen

係啊~

有冇人知其實CITYLINE同URBTIX係同一間......我朋友話我聽的......
不知不覺又一年,不知不覺又是5月,今年是2012,我想說如果世界沒有末日,明年還有5月,我們相約再見。

只求好運,CITYLINE一入到都會好穩陣下(之前試過)
但係URBTIX開賣前都係會跪地

個網完全開吾到...
Just MayDay!!!
每次誕生 我都要與你相遇 每次輪迴 都為你

same same, 城網已經Server Busy
CITYLINE好少少係見到第一個版面
希望電話打得通啦
同學們一齊加油呀

Direct link: http://event.cityline.com/utsvIn ... nType=5&lang=TW

電話就未通即cut [sosad]
外行看照片 內行聽唱片

最後一分鐘,戰鬥正式開始,希望吾好死得咁快啦個網

改了10:30am 先開賣!!!

改了10:30am 先開賣!!!
tarieel010101 發表於 2018-3-29 10:04

同學你邊度睇到!?!?!?!??!
我心與5同在

回復 17# tarieel010101

同學邊度睇到?

有無同學喺奧運通利排緊?情況如何
我 有我的夢 有我的路